22/1

Helloja, har varit frånvarande pågrundutav att vi har varit hos svärmor och bara tagit det lungt och myst, kom dock hem igår men hann inte göta så mycket mer än att städa och göra mig i årdning till festen vi hade igår. och jag måste ju säga att det var en utav dom bättre festerna. 
Och snart firar jag och älskligen 1år så han fick en tidig present av mig som han gillar mycket.



Vad tycks? namnam tycker jag :D

Sen måste ju jag säga att jag har en extra glad pojkvän nu när han hat köpt en ny dator, och det är oxo en utav anledningarna jag inte har varit närvarande. men jag måste ju få säga att den datorn är trevlig. En riktig speldator!



Dålig bild ja!


Och nu lite bilder från gårdagens fest!



Plast och Joel :)



Milla och björn!
(Milla har hosta)



Willy :)



Tezz :)



Chibi och Thomas med den nya datorn.

Ses snart!

18/1

Igår när jag öppnade posten så hade jag fått ett brev av swebank (som jag inte ans har kvar) stod det att jag har 5625,50kr på mitt ungdomskonto som jag inte använt på 3år! gissa om jag vart schokad?! När jag skaffade vuxenkonto så klippte jag sönder ungdomskortet för jag inte trodde att jag hade något kvar på det! så idag jag jag införskaffat en kattmöbel till mina kära katter eftersom det inte är varje dag man "hittar" så mycket pengar!

Det vart denna söta sak koster 1499:-

16/1-11

Har inte vare så aktiv på länge, finns många anledninger!
men jag han ju berätta att jag och några vänner har vare på kryssning till Tallinn den 9e-11e/1 var mycket roligt, billig alkohol säger man inte nej till!
Lite bilder ifrån Tallinn.

















Supa bör man!



Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv och seta vi datorn och bara tagit det lungt, Har många saker jag vill säga med tar det senare bara för att göra det mer spännande. Jaja jag skriver imorgon igen, och jag lovar att göra det!

RSS 2.0